Omgeving

Camperplaats “In den Hof” ligt in Eersel, ook wel de Parel van de Kempen genoemd. Eersel ligt net onder Eindhoven en vlakbij de Belgische grens.

Vanuit ‘In den Hof’ sta je met een paar stappen tussen de weilanden, in het bos, of het naast het meanderende beekje de Run. Op letterlijk een steenworp afstand van ‘In den Hof’ ligt het prachtig aangelegde Landgoed Heijbroeck, zeker de moeite waard om eens overheen te wandelen.
In de directe omgeving zijn daarnaast tal van andere wandel – en fietsroutes midden door natuurgebieden met bossen, uitgestrekte heide, vennen en kabbelende riviertjes.
Wandel over de Cartierheide, fiets langs beekgebied de Kleine Beerze, ga kanoën op de Dommel of trek er met je viervoeter op uit op één van de speciale loslooproutes voor honden. Er is genoeg te doen en voor ieder wat wils! De camperplaats is direct gelegen aan het netwerk van fietsknooppunten.

Even geen zin in een actief uitje? Ga terug naar het Eersel van vroeger in Kempenmuseum de Acht Zaligheden.

Ook voor bourgondisch eten en drinken ben je in de Kempen op de juiste plek. Ga genieten op een van de terrassen aan de Eerselse Markt met uitzicht op het standbeeld van de ‘contente mens’ of proef het abdijbier van de Achelse Kluis, net over de Belgische grens.

Kortom, genoeg te beleven! Vraag ons gerust om meer informatie over leuke activiteiten en bezienswaardigheden.